Private label
Een persoonlijke traktatie voor je gasten, klanten of medewerkers

B&B/Logies

Verras je gasten aan de ontbijttafel met je signatuur granola of confituur. Een uniek recept dat, volledig in samenspraak met jou, werd samengesteld en exclusief bij jou te proeven (en/of te kopen) valt. Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Bedrijven

Op zoek naar een relatie- of eindejaarsgeschenk dat niet alleen lekker, maar ook gezond en verantwoord is? Met je eigen, unieke granola of confituur laat je alvast een smakelijke indruk na! Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Professionals

Ben je zelf actief als diëtist, voedingsconsulent, of -coach? Met je private label granola geef je je cliënten een gezond, lekker én energierijk duwtje in de rug. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Relatiegeschenken

Zoek je een geschenk voor je zakenpartners? Of wil je je medewerkers eens goed in de bloemetjes zetten? Wat de gelegenheid ook is, begin maar alvast te watertanden bij het ruime aanbod confituren, granola’s, likeuren en advocaat. Een geschenkmand gevuld met dit lekkers, daar wordt toch iedereen blij van? Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

Logo zelfgemaakt with character Z
Z
onder geraffineerde suikers
Logo zelfgemaakt with character E
E
cologisch
Logo zelfgemaakt with character L
L
okaal & Lekker
Logo zelfgemaakt with character F
F
air
Logo zelfgemaakt

Contact.

Nieuwstraat 77 - 3511 Hasselt

0488 01 45 54

heidi@zelfgemaaktlekkers.be

Social.

All rights reserved © Zelfgemaakt 2024

BE 0861 840 842